Seniorenledikant

Seniorenledikant

H

et kan natuurlijk voorkomen dat uw bed niet lekker meer slaapt en dat u op zoek bent naar een speciaal seniorenledikant. Vaak is de oorzaak van uw slaapproblemen echter niet uw slaapsysteem, maar uw matras. Bij 123matrasadvies kijken wij altijd voor u of uw huidige slaapsysteem nog voldoet, zodat u niet onnodig geld kwijt bent aan een nieuw seniorenledikant, terwijl dit helemaal niet nodig is.

Een goed matras is de belangrijkste factor als het gaat om een goed slaapcomfort. Onze matrassen worden in alle gevallen speciaal voor u op maat gemaakt, waardoor elk onderdeel van het matras aansluit bij uw lichaam. Heeft u vaak last van uw schouder en heup tijdens het slapen of lage onderrugklachten? Dan zorgen wij dat voor beide zones een speciale laag wordt geplaatst, die de perfecte ondersteuning biedt voor uw schouder en heup. Het gehele matras wordt dus aangepast aan uw lichaamsbouw én aan hoe u slaapt, waardoor u altijd overal de juiste ondersteuning ervaart en weer uitgerust wakker wordt. Alleen een nieuw slaapsysteem helpt hier niet bij. Bent u benieuwd hoe wij voor u het perfecte matras samenstellen? Bekijk dan hoe wij u persoonlijk adviseren.

Productinformatie

E

en seniorenledikant is vaak iets anders opgebouwd dan een gewoon ledikant, zodat het makkelijk is om het bed in- en uit te stappen. Hierdoor kunt u langer op uzelf blijven wonen en is de kans kleiner dat er tijdens het opstaan of slapen iets mis gaat. Een seniorenledikant is verder hetzelfde als een normaal ledikant. Het bestaat uit een buitenkant met een hoofdbord en u heeft lattenbodems nodig om uw matras in het ledikant te kunnen plaatsen.
Zorg ervoor dat uw lattenbodems van goede kwaliteit zijn; deze dragen ook bij aan uw slaapcomfort.

Twijfelt u of u een heel nieuw seniorenledikant nodig heeft of alleen een nieuw matras? Download dan onze Matras Check en controleer het zelf! Vindt u het fijner als wij u adviseren over uw matras en bed? Dan komen wij graag bij u een kopje koffie drinken om naar uw verhaal te luisteren en u te adviseren!

Matras Check

Bijproducten

N

iet alleen een goed matras helpt bij een goede nachtrust. De kwaliteit van uw bedtextiel draagt hier ook aan bij. Synthetisch, niet ademend bedtextiel zorgt voor veel transpiratie tijdens het slapen. Hierdoor krijgt u het onnodig warm en wordt uw matras vochtiger dan nodig. U slaapt onrustiger en wordt minder uitgerust wakker. U heeft bij ons de mogelijkheid om naast een nieuw matras ook direct het beste bedtextiel aan te schaffen, als u deze niet al in bezit heeft. Hier adviseren wij u graag over.

Kussen en deken

Slaapadvies

V

raagt u zich af of uw slaapproblemen komen door de kwaliteit van uw matras? Wij komen graag bij u langs om u hierover te adviseren. Wij nemen altijd een proefmatras voor u mee, zodat u kunt ervaren hoe het is om op een persoonlijk matras te liggen. Niet overtuigd? Ons advies is altijd vrijblijvend, u bent nooit verplicht er iets mee te doen.

Hoe werkt dit?

W

e komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen. Voor een uitgebreide uitleg van het thuisadvies kunt u op deze pagina kijken:

Thuisadvies

Vraag thuisadvies aan voor een écht persoonlijk advies. Een duidelijk verhaal onder het genot van een kop koffie.

Vul nu het formulier in om thuisadvies aan te vragen