Seniorenledikant

  • Gratis advies van een slaapspecialist
  • Uitgebreide slaap analyse
  • Inzicht in het perfecte matras voor u
  • 100 dagen proefslapen

Productinformatie

Een seniorenledikant is vaak iets anders opgebouwd dan een gewoon ledikant, zodat het makkelijk is om het bed in- en uit te stappen. Hierdoor kunt u langer op uzelf blijven wonen en is de kans kleiner dat er tijdens het opstaan of slapen iets mis gaat. Een seniorenledikant is verder hetzelfde als een normaal ledikant. Het bestaat uit een buitenkant met een hoofdbord en u heeft lattenbodems nodig om uw matras in het ledikant te kunnen plaatsen.
Zorg ervoor dat uw lattenbodems van goede kwaliteit zijn; deze dragen ook bij aan uw slaapcomfort.

Twijfelt u of u een heel nieuw seniorenledikant nodig heeft of alleen een nieuw matras? Wij komen graag bij u een kopje koffie drinken om naar uw verhaal te luisteren en u te adviseren!

seniorenledikant

Kussen en deken

Bijproducten

Niet alleen een goed matras helpt bij een goede nachtrust. De kwaliteit van uw bedtextiel draagt hier ook aan bij. Synthetisch, niet ademend bedtextiel zorgt voor veel transpiratie tijdens het slapen. Hierdoor krijgt u het onnodig warm en wordt uw matras vochtiger dan nodig. U slaapt onrustiger en wordt minder uitgerust wakker. U heeft bij ons de mogelijkheid om naast een nieuw matras ook direct het beste bedtextiel aan te schaffen, als u deze niet al in bezit heeft. Hier adviseren wij u graag over.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Persoonlijk slaapadvies

1. THUISADVIES

We komen graag bij u thuis en bespreken alle nodige zaken, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen. Voor een uitgebreide uitleg kunt u op deze pagina kijken:

2. WELK MATRAS

Wij helpen u graag met de juiste keuze van een passend matras. Voor een uitgebreide uitleg over het vinden van een matras dat bij uw lichaam past kunt u op deze pagina kijken:

3. SLAAPPROBLEMEN

Goed slapen is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Voor een uitgebreide uitleg over wat u tegen slaapproblemen kunt doen, kijk dan op deze pagina:

Het belang van een goed matras

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw bed niet lekker meer slaapt en dat u op zoek bent naar een speciaal seniorenledikant. Vaak is de oorzaak van uw slaapproblemen echter niet uw slaapsysteem, maar uw matras. Bij 123matrasadvies kijken wij altijd voor u of uw huidige slaapsysteem nog voldoet, zodat u niet onnodig geld kwijt bent aan een nieuw seniorenledikant, terwijl dit helemaal niet nodig is.

Een goed matras is de belangrijkste factor als het gaat om een goed slaapcomfort. Onze matrassen worden in alle gevallen speciaal voor u op maat gemaakt, waardoor elk onderdeel van het matras aansluit bij uw lichaam. Heeft u vaak last van uw schouder en heup tijdens het slapen of lage onderrugklachten? Dan zorgen wij dat voor beide zones een speciale laag wordt geplaatst, die de perfecte ondersteuning biedt voor uw schouder en heup. Het gehele matras wordt dus aangepast aan uw lichaamsbouw én aan hoe u slaapt, waardoor u altijd overal de juiste ondersteuning ervaart en weer uitgerust wakker wordt. Alleen een nieuw slaapsysteem helpt hier niet bij. Bent u benieuwd hoe wij voor u het perfecte matras samenstellen? Lees hieronder hoe wij u persoonlijk adviseren.