Welk matras past bij mij?

Op basis van uw slaapgedrag, klachten en matras vinden we de beste oplossing voor uw slaapproblemen.

Ja! Ik wil de gratis matrascheck
 • Gratis advies van een slaapspecialist
 • Uitgebreide slaap analyse
 • Inzicht in het perfecte matras voor u
 • 100 dagen proefslapen

Hoe werkt het?

Wellicht vraagt u zich af hoe wij dat dan doen, een matras op maat aan laten sluiten bij uw lichaam en uw slaapwensen. Het antwoord is eenvoudig. Wij helpen u met een persoonlijke maatoplossing. En dat doen wij in 3 stappen:

1. AFSPRAAK PLANNEN

Wij plannen graag met u een persoonlijk gesprek in. Op die manier kunnen we alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Aan het einde van het gesprek is het duidelijk welke samenstelling van uw matras het beste past bij uw lichaam.

2. THUISADVIES

We komen bij u thuis en bespreken samen de ongemakken die u ervaart tijdens of na het slapen en natuurlijk ook eventuele slaapwensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen, zodat wij voor u het best passende matras kunnen samenstellen.

3. GOED SLAPEN

Nadat u uw samengestelde matras bij ons besteld heeft verzorgen wij de volledige levering. Uw oude matras voeren we gelijk af. Na drie maanden slapen op uw nieuwe matras, vragen wij u of het matras bevalt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras kosteloos laten aanpassen.

Wat zeggen onze klanten

[tmls_saved id=”2386″]

Welk matras past bij mij?

Wordt u ‘s morgens moe wakker omdat u niet in slaap kon komen of telkens wakker werd? Heeft u in de ochtend last van uw nek en rug? Dan wordt het wellicht tijd om een nieuw matras aan te schaffen. Maar dan komt nog de vraag, welk matras past bij mij? Elk matras heeft namelijk zijn voor- en nadelen, en het is van groot belang dat u een matras aanschaft dat goed bij uw lichaam past. Gelukkig kunt u bij 123matrasadvies terecht voor betrouwbare adviezen en tips voor de aankoop van een nieuw matras. Lees hieronder verder, of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

De oplossing voor uw slaapproblemen

Een slecht matras kan voor ontzettend veel slaapproblemen zorgen, onder andere:

 • ’s avonds niet in slaap komen
 • in de nacht veel wakker worden
 • pijn in uw nek en rug
 • hoofdpijn als u wakker wordt
 • tintelingen in uw armen en benen

Een comfortabel matras is dus essentieel voor een goede nachtrust, zodat u weer vol energie aan uw dag kunt beginnen. U staat niet alleen voor het maken van de keuze van uw matras, want bij 123matrasadvies helpen wij u graag, en kunnen we zelfs een matras op maat voor u samenstellen.

Uw matras op maat

Wanneer u twijfelt welk matras u moet nemen, biedt 123matrasadvies de uitkomst door ons matras op maat. Welk matras u moet nemen hangt volledig af van uw lichaam. Bij 123matrasadvies komen we gratis en vrijblijvend bij u langs om de vraag ‘welk matras past bij mij?’ voor u te beantwoorden. We beginnen met een gesprek om uw slaapproblemen in kaart te brengen. Op basis daarvan voeren we een slaapanalyse uit, en stellen we uw matras samen. De matrassen van 123matrasadvies bestaan altijd uit drie delen:

 1. Bodemlaag: een laag van koudschuim die voor stevigheid en stabiliteit tijdens het slapen zorgt.
 2. Middenlaag: deze laag is volledig op uw behoeften afgestemd en is dus voor iedereen anders.
 3. Toplaag: deze laag is gemaakt van visco elastisch traagschuim dat zich naar uw lichaam vormt. Hierdoor blijft uw wervelkolom de hele nacht in een natuurlijke positie.

Tijdens onze afspraak nemen we altijd een proefmatras mee, zodat u meteen kunt ervaren hoe comfortabel de matrassen van 123matrasadvies zijn!

Senioren gezellig in bed

Neem contact op

Wilt u meer weten over welk matras het beste bij u past? Wij voorzien u graag van meer informatie! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 026-2005105 of stuur een mailtje naar info@123matrasadvies.nl. Onze specialisten helpen u graag te ontdekken welk matras het beste voor uw lichaam is!